Tűzvédelmi Tanácsadás, Szakvizsgáztatás

RENGETEG TŰZVÉDELMI ELŐÍRÁSNAK KELL MEGFELELNI A MUNKÁLTATÓNAK, A GAZDASÁGI TÁRSASÁGNAK ÉS MUNKAVÁLLALÓNAK EGYARÁNT. EZEN TŰZVÉDELMI ELŐÍRÁSOK KÖZÖTT KIIGAZODNI VISZONYLAG NEHÉZ, AMIT NEM KELL AZ EMBERNEK EGYEDÜL MEGOLDANIA.

Hány tűzoltó készüléket kell a telephelyemen készenlétben tartani? Milyen sűrűséggel és kinek kell azt felülvizsgálni? A hol és hogyan tárolhatja a cég működéséhez szükséges eszközöket, hogy a biztonság szintje ne csökkenjen? Mit kell jól látható módon megjelölni? Mikor és miből kell oktatni a munkavállalókat? Bejelentkezett a hatóság egy ellenőrzésre, ilyen esetben mivel kell készülni az ellenőrzésre? Hogyan lehet megelőzni a hatóság által kiszabható bírságot? Hogyan lehet hatékonyabb az üzemeltetés tűzvédelem szempontjából? Kötelező-e tűzvédelmi szolgáltatót alkalmazni? Milyen dokumentációval kell rendelkezni? Szükséges-e gyakoroltatni a leírt megelőző intézkedéseket? Milyen ellenőrzéseket kell végrehajtani?

Többek között ezek a kérdések, amik egy vállalkozás élete során egyszer biztosan felmerülnek a vezetőség fejében. Lehetséges, hogy nincs is idő többre minthogy egyszer felmerüljenek, majd ezek fontosságát megkérdőjelezve halogatni kezdik a napi rutinba való beillesztését. Viszont a hamis biztonságérzet veszélyesebb és kevésbé kifizetődő, mint folyamatosan tájékozódni és a megelőzés jegyében ésszerűen és költséghatékonyan cselekedni.

A magasabb tűzbiztonság elérése érdekében szeretnénk segíteni Megrendelőinknek. Amennyiben bármely kérdése felmerült vállalkozásának tűzvédelme kapcsán, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb segíteni tudjunk Önnek, és ne legyen több gondja ezekre a kérdésekre.